روغنهای_طبیعی، #گریس_اروپا_بنام_روغنهای_نباتی_و_مایع_محاسن_و_معایب_آن 
 
  این روغن هایی که الان مردم به اسم خوراکی مصرف میکنن، بارها گفته میشه بعد از مصرف بریزید دور

  و این خصوصیت روغن صنعتیه که میماسه و مجدد قابل استفاده نیست

  اگه روغن صنعتی باشه و بهش حرارت بدید، بالای ۶۰ درجه دود میکنه و سمی میشه و برای بشر فوق العاده مضره

ویژگی های روغن خوراکی اینه

 در برابر حرارت های معمول مقاومه، دود نمی کنه، اگر ۱۰۰ بار مصرف کنیم باز میتونیم مجدد ازش استفاده کنیم

 اگه روغن خوراکی روی گاز یا کاشی آشپزخونه بریزه، هر وقت فرصت داشتید، یه دستمال بکشید، به راحتی پاک میشه

 ولی اگه دیدید روغن، چسبندگی ایجاد کرده باید متوجه بشید که اون روغن، صنعتیه و خوراکی نیست چون ویژگی روغن صنعتی اینه که به زحمت از روی گاز یا… کنده میشه

 چون بهترین هوا، بهترین غذا و بهترین طبع، طبع گرم و تر یا بهاریه و این روغن هم بهاریه. بعد روغن ارده کنجد که طبعش به بهار نزدیکه و بعد روغن زیتون که طبعش گرم و خشک و تابستانیه

 کسانی که طبع خیلی گرم دارن، تندخو و عصبی هستن  ، زیاد آب می خورن، بدخواب هستن و….نشون دهنده اینه که طبعشون گرم شده در نتیجه به جای روغن زیتون بهتره از روغنی استفاده کنن که طبیعتش بهاری باشه مثل روغن ارده کنجد، روغن کرمانشاهی، دنبه و …
 
 حکمای ایرانی طبق دستورات طب سنتی، روغن رو به دو دسته تقسیم کرده اند.

 روغن های سرد یا صنعتی
 روغنهای گرم یا خوراکی

  روغنی که دارای طبیعت سرده رو برای استفاده تو صنعت و ابزارآلات، مفید دانسته و روغن گرم رو برای استفاده ی انسان مناسب و قابل خوردن دانسته اند
 
 حالا بهترین روغن های خوراکی چه روغنی هستن؟

 روغن زرد محلی که بهترینش روغن زرد گاویه
 روغن ارده کنجد
 روغن دنبه
  روغن شحم گاو
 روغن زیتون

  روغن دنبه و روغن شحم گاو هم از روغن های خوبی هستن که طبیعت بهاری دارن، ولی متاسفانه ملت ما رو از دنبه و شحم گاو طوری ترسوندن که فکر میکنن ضرر داره و نباید از اونها استفاده کنن. در صورتی که این تفکر اصلا درست نیست

  روغن دنبه برخلاف عقیده بعضی ها که میگن چاق میکنه، اصلا اینطوری نیست و خوردنش مشکلی نداره فقط توصیه شده بالای ۵۰ سال دنبه رو لای نون نذارن و نخورن وگرنه خوردن روغنش مشکلی نداره☺

 در صورتی که ما اصلا چیزی به اسم کبد چرب نداریم. یعنی روغنی که خوراکی باشه، مطلقاً کبد چرب ایجاد نمی کنه. جالب اینه که کبد با چربی حال میکنه چرا ناراحت بشه؟؟

 حالا یه مطلب جالب تر :وقتی روغن صنعتی مصرف کنی و روغن اشتباه وارد کبدت میشه، به قلبت میرسه و هرچی بیشتر ورزش کنی، این روغن ها بیشتر نفوذ می کنه و یک آن سکته میکنی و میمیری “البته دور از جون” ولی متاسفانه حقیقت داره

 نتیجه این که هرچی بیشتر ورزش کنی و مدام این غذاهای فاسد هم مصرف کنی، متاسفانه زودتر میمیری  الان هم که بدبختانه تو ورزشکارای ما این امر زیاد اتفاق میفته. وسط زمینن یهو میفتن و…

  حالا دلیلش چیه؟

  وقتی روغن وارد بدن انسان میشه، بدن انسان ۳۷/۵ درجه گرما داره ولی وقتی به کبد می رسه، دمای کبد ۴۰ درجه است. حالا اگه روغن خوراکی باشه دماش با دمای کبد برابره و مشکلی ایجاد نمی کنه  ولی وقتی روغن صنعتی به کبد برسه، چون گرمای کبد ۴۰ درجه است، باعث سفت شدن روغن صنعتی میشه.

موضوعات: مختلف  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...