1.هیچ گاه عسل را با آبجوش مخلوط نکنید.

 

2.اگر عسل سفت است به مقدار کم و به تدریج به آن حرارت بدهید.

 

3.مخلوط آب جوش با عسل، عسل را به ماده ای سمی تبدیل میکند.

 

4.مصرف عسل به بیماران قلبی عروقی پیشنهاد میشود.

 

5.عسل خالص هیچگاه در اثر کش آمدن جدا نمیشود و مانند مو نازک میشود.

 

6.بهترین ظرف برای نگه داری عسل ظروف پلاستیکی است.

 

7.درب عسل را هیچ گاه باز نگذارید زیرا آب را به خود جذب میکند

موضوعات: مختلف  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...