دکتر حسین روازاده طب اسلامی وسنتی

 

انواع گوشت:

 

  بنا به فرموده پیامبر اکرم (ص) گاو گوشتش مرض و شیرش دوا و چربی اش شفاست.

 

  پیامبر اکرم (ص) درباره گوشت شتر می فرمایند:

 

1- از کمال مومن دوست داشتن گوشت شتر است.

 

2- گوشت شتر غذای دنیا و آخرت است و اگر از خداوند بخواهم که هر روز برای من مقدر کند می پذیرد.

 

3- گوشت شتر را نخورد مگر مومنی که دشمن یهودی است.

 

  خواص گوشت شتر:

 

1- تقویت اعصاب

 

2- دفع سردی بدن

 

3- رفع دردهای رماتیسمی

 

4- افزایش طبع صبوری

 

5- زیادی هوش و زکاوت

 

6- تقویت قوای جنسی

 

7- افزایش استواری و استقامت

 

  براساس روایت امام صادق (ع) جگر شتر برای بیماری کم خونی بسیار مفید است.

 

  مصرف گوشت گوسفند مفید و خورشتی که با گوشت گوسفند درست شده باشد باعث شفافیت پوست می شود.

 

  مصرف گوشت گاو و گوشت مرغ خوب نیست. خصلت مرغ بر روی انسان تاثیر می گذارد.

 

  مصرف گوشت خروس خوب است.

 

   مصرف گوشت گنجشک در درمان فشار خون بالا و گوشت کبوتر در درمان فشار خون پایین مفید است.

 

  خوردن ماهی که تخم دارد خوب نیست (خوردن گوشت حیوان حامله کراهت دارد.) بعلت ایجاد تغییرات هورمونی که در بدن آن حیوان اتفاق می افتد.

 

  بعداز مصرف گوشت ماهی حتماً باید بعد از آن هفت عدد خرما مصرف کرد تا سردی آن را از بین ببرد.

 

  گوشت نباید با ماست مصرف شود. شدیداً ممنوع. ولی دوغ را می توان با گوشت خورد، چون طبیعت آن عوض می شود.

 

  استفاده از کره هایی که با شیر گاو تهیه می شوند باعث پایین آمدن چربی می شوند.

 

  شیر گاوی که پوستش زرد است بهاری است. و مصرف شیر گاوهای سیاه و سفید زیاد خوب نیست.

 

  مصرف کله پاچه بسیار مفید و عالی است، برخلاف تصور چربی خون را افزایش نمی دهد.

 

  کبابی که روی گاز درست شود مرگبار است و سمی و کبابی که بر روی ذغال درست شود مفید است و شفابخش.

 

  گوشت را می توان با شیر خورد و یا حتی می توان آن را با شیر پخت.

 

  میوه شیر را فاسد می کند و معده را هلاک، نباید با شیر خورده شودمانند شیرکاکائو، شیرموز، شیرخرما

 

  بهترین چیزی که می توان آن را با شیر مصرف کرد عسل است.

 

موضوعات: مختلف  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...